Bouwbedrijf van de Glind | Onze diensten
13
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nieuwbouw

De langverwachte aanbouw of nieuwbouw staat voor de deur. U heeft een architect gevonden die een ontwerp maakt dat aansluit bij uw woonwensen. Dat ziet er prachtig uit, maar u kunt zich nog niet echt voorstellen hoe het in de praktijk uitpakt. In deze fase is het prettig om iemand naast u te hebben die meedenkt over die praktische vertaling van het ontwerp. Iemand die u én de architect begrijpt, hem aanvult én rekening houdt met uw wensen. Bij Bouwbedrijf Van de Glind zijn we er graag vanaf het begin bij. Om u te helpen in de keuzes die u maakt, om ervoor te zorgen dat wat u wilt ook echt kan en om u te behoeden voor teleurstellingen.

Verbouw

Bij een verbouwing komt veel kijken. Of het nu gaat om een heel huis of het plaatsen van een dakkapel. Er zijn altijd vragen. Bijvoorbeeld wat de mogelijkheden zijn in de bestaande situatie, wat er kan binnen uw budget en hoe lang de verbouwing gaat duren. Wij beginnen met luisteren en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U kunt er in ieder geval op rekenen dat de verbouwing met zorg wordt uitgevoerd en dat we u tijdens het proces voortdurend op de hoogte houden.

Renovatie

Het woord renovatie of renoveren komt uit het Latijn en betekent ‘vernieuwen’. En dat is precies wat wij verstaan onder een renovatie. Bij Bouwbedrijf van de Glind denken we graag met u mee en weten we wat er mogelijk is op dit gebied. Van het vervangen van kozijnen tot het isoleren van uw woning, zodat uw woning aan de huidige energienormen voldoet. Of het vernieuwen van uw monumentale pand, waarbij u rekening moet houden met regels die uw wensen soms behoorlijk in de weg kunnen zitten. Wij zoeken samen met u naar de ideale oplossing en stellen daar onze aanpak op af.