Bouwbedrijf van de Glind | Over ons
16
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wij zijn Bouwbedrijf van de Glind

Bij bouwbedrijf van de Glind genieten we van ons werk. We vinden de bouw een prachtige sector. Niet alleen omdat we steeds weer mooie bouwprojecten mogen doen, maar ook omdat er voortdurend wordt geïnnoveerd en daarmee de kwaliteit van de bouw continu verbetert.  Exclusiviteit, maatwerk en kwaliteit zijn onze drijfveren. We helpen u graag om uw droomhuis te realiseren.

Bij ons kunt u terecht voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij werken vooral voor  particulieren.  Bij grotere opdrachten gaan we samen met specialisten (betrouwbare partners uit ons netwerk) bij u aan het werk.

Bouwbedrijf van de Glind wordt geleid door Wim van de Glind (rechts).
Met veel passie werkt hij samen met zijn team voor diverse opdrachtgevers in Nederland.

“De praktijk is de beste leerschool. Je merkt pas echt of iets werkt als je het een keer hebt gedaan. Daarom vind ik het zo belangrijk om het bouwproces echt samen met de klant te doen. Voordat de eerst steen er ligt, is er vaak al heel wat overleg geweest. Geen probleem, vind ik. Een verbouwing is een flinke investering en dat betekent dat het resultaat vele jaren plezier en gemak moet geven. Een goede voorbereiding is voor mij dus een voorwaarde. En ik vind ook dat u zo min mogelijk last moet hebben van de verbouwing. Uw huis is, ook tijdens de verbouwing, aan het einde van de dag opgeruimd.”

“Tijdens de verbouwing houd ik mijn klanten op de hoogte van het proces. Wat gaat er goed, en wat gaat er niet goed. Want er zijn altijd dingen die niet helemaal op rolletjes lopen. En ik zorg ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van het bouwwerk. En als het resultaat dan inderdaad een droom is die uitkomt, dan ben ik dik tevreden.”

Wat onze klanten zeggen

“Als ik weer iets wil verbouwen is Wim de eerste die ik bel. Het verbouwen van onze zolder stond al een tijdje op ons verlanglijstje. Een collega raadde mij aan contact op te nemen met Wim van de Glind. Hij zou heel secuur werken, creatief zijn en meedenken met onze plannen. Hij heeft niets teveel gezegd! Wim kwam al snel met voorbeelden en stelde voor om twee dakramen te plaatsen voor optimale lichtinval. Hij heeft ons echt geholpen met goede suggesties en leuke ideeën. En hij kan ook ontzettend veel zelf. We hadden echt niet gedacht dat hij die hele klus in zijn eentje zou doen. Na een week had hij onze rommelzolder omgetoverd tot een prachtige slaapkamer. Echt fantastisch!

Tijdens de verbouwing zag het er altijd netjes en opgeruimd uit aan het einde van de dag. Heerlijk was dat. En Wim voerde ook het afval af. Dat hadden we eigenlijk helemaal niet verwacht.
Kortom, we zijn ontzettend blij met Wim. We hebben hem dan ook al aanbevolen bij onze buren waar hij ook een verbouwing gaat doen.“

“Wim heeft de uitbouw aan ons huis een totaal nieuwe uitstraling gegeven.” Steven Berkhout is zeer te spreken over de verbouwing die Wim van de Glind bij hem uitvoerde. “We wilden meer licht en ruimte en dat is heel goed gelukt door het verhogen van het plafond en het plaatsen van inbouwkasten. Wim kon ons daarin prima adviseren. Hij weet waar hij het over heeft als het gaat om budget, materialen en realisatie van plannen.

Wim is een zeer relaxte en doortastende jongen, die weet van aanpakken. Hij is heel snel en dat doet niets af aan de kwaliteit. Hij communiceert prettig, vertelt wat hij gaat doen, wat hij nodig heeft en geeft tijdig aan dat er een beslissing moet worden genomen. Heel prettig!”

“Ik vertrouw Wim en de mannen waar hij mee werkt voor 100%.

Ik ben enorm gesteld op bouwbedrijf Van de Glind. In september 2015 zaten wij in een noodsituatie. Voor 1 oktober moest onze hele zolder gestript en geïsoleerd worden om er tijdelijke woonruimte te creëren. We wisten echt nog niet hoe het moest worden maar samen met Wim zijn we tot een prachtig plan gekomen dat ook nog binnen één maand werd gerealiseerd. Wim is dan wel geen architect maar je zou haast denken dat hij het wel is. Hij weet er zoveel van!

In het begin vroegen we ons vaak af of we Wim niet hadden overvraagd. Er moest zoveel gebeuren. Maar hij heeft echt keihard gewerkt en als het nodig was riep hij hulp in van buiten. En hij overlegt ook alles. Je weet altijd waar je aan toe bent en dat is heel fijn. Zeker als er zo’n tijdsdruk op staat.

Al die nare verhalen die je altijd hoort, die zijn niet van toepassing op Wim. Hij neemt mensen mee uit zijn directe omgeving, waar hij veel mee werkt en die hij vertrouwt. En ook al is Wim nog jong, hij is een echte vakman. Na een jaar ziet alles er nog steeds picobello uit!

 “Vorig jaar kochten wij een oud pand dat van binnen volledig verbouwd moest worden. En op korte termijn, we moesten namelijk binnen drie maanden ons vorige huis opleveren. Vanaf het offertetraject had ik al een goed gevoel. De offerte was duidelijk en overzichtelijk, we wisten direct waar we aan toe waren en dat geeft rust. We konden vrijwel alles door Van de Glind laten doen. Alles bleef dus zoveel mogelijk in één hand. In die drie maanden tijd heeft Wim ervoor gezorgd dat ons huis binnen én buiten een metamorfose onderging.

Wim is heel betrokken, overlegt regelmatig en hij heeft oog voor detail. Zo heeft hij in de achtergevel een prachtige authentieke deur gemaakt die perfect bij het huis past. Hij weet hoe je een ‘jaren 30-huis’ een strakke uitstraling kunt geven zonder de originele uitstraling te verliezen. Iedereen die bij ons binnen loopt roept: Wat ziet het er hier fantastisch uit!”

“Toen ik in het voorjaar op zoek was naar een aannemer voor mijn nieuwe woning in Amsterdam raadde een collega mij Wim van de Glind aan. Ik had natuurlijk ook andere offertes opgevraagd, maar deze offerte sprak mij het meest aan. En niet alleen omdat hij qua prijs interessant was.

Wim heeft gezorgd voor een compleet nieuwe badkamer, stuukwerk, aanleggen van elektra en hij heeft de vloer gelegd. Vooral over de vloer hebben we wel even moeten overleggen, vanwege de luiken die ‘in het gedrang’ kwamen. Hij belde als er iets besloten moest worden en toen bleek dat de tegels voor de badkamer veel later dan gepland werden opgeleverd, heeft hij dat keurig opgelost.

Wim is betrouwbaar: hij is alles nagekomen, werkt op tijd en levert gewoon goed werk. Het klinkt als een sprookje, maar in dit geval kwam het gewoon allemaal uit. Aangezien ik zelf ook veel in het huis bezig was, hebben we veel ‘samengewerkt’. Dat was ook nog eens erg gezellig.

Of ik Wim zou aanbevelen? Jazeker! Sterker nog: ik heb hem al aanbevolen bij iemand die mij vroeg om een betrouwbare aannemer, die zijn afspraken nakomt.”

“Er waren dingen die moesten, toen we ons huis kochten en er waren dingen die we graag wilden”, vertelt Paul. Samen met zijn vriendin Mirjam kocht hij begin dit jaar een huis waar het nodige aan verbouwd moest worden. De veranda viel in de categorie ‘willen’. Dat ze er blij mee zijn bleek, onder andere, uit het enthousiasme waarmee Paul zijn opticien de foto’s van de veranda liet zien. Het eerste wat de opticien Paul vroeg bij zijn volgende bezoek was het telefoonnummer van ‘die man die de veranda had gebouwd’.

“We waren tevreden over de offerte, maar konden ons nog niet goed voorstellen hoe de veranda zou worden”, aldus Paul. Toen ze de eerste dag thuiskwamen was Wim bezig om palen van 20×20 cm in beton te storten. Dat was echt nodig, volgens Wim, omdat er acht glasplaten als dak zouden dienen. De meeste palen werden tegen het huis gezet en drie palen aan de tuinzijde. In goed overleg hebben ze de plaats bepaald van de middelste paal. Daardoor is het uitzicht op de tuin behouden gebleven.

Paul: “Het leggen van de glasplaten heeft nog wel wat voeten in de aarde gehad. Om de laatste plaat te laten aansluiten op de gevel moest Wim er een klein hoekje uitsnijden. Dat zorgde twee keer voor schade. Wim verving de platen beide keren zonder problemen. Echt fantastisch!”

Projecten

Bij bouwbedrijf Van de Glind zijn we trots op de projecten die we hebben gedaan. Nieuwbouw, verbouw of renovatie.  Een veranda of serre, de verbouwing van uw zolder of de renovatie van uw woning. We werken graag met u aan het realiseren van uw droomhuis!

Heeft u na het bekijken van onze projecten vragen? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs om te praten over uw woonplannen.

Nieuwsgierig geworden?