Bouwbedrijf van de Glind | ZO UPGRADE JE EEN MINIBALKON
299
post-template-default,single,single-post,postid-299,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

ZO UPGRADE JE EEN MINIBALKON

Als je in een grote stad woont is het vaak lastig om een klein balkon leuk in te richten. Een tafeltje, twee stoeltjes en het is alweer vol. Gelukkig zijn er manieren om tijdens deze zomer stijlvol te kunnen relaxen op je minibalkon.

ZITBANKJES

Zet in de hoek een zitbankje neer met kussens. Hoe knus is dat? Oké, je kunt er niet met z’n tweeën op zitten, maar het geeft je balkon wel een rustgevende uitstraling.

GEBRUIK VEEL KANDELAARS EN LAMPJES

Een knus plekje vraagt erom om knus ingericht te worden. Als je op je balkon kandelaars neerzet of lampjes neer hangt creëer je vanzelf een romantische sfeer.

ZITKUSSENS

Ga voor zitkussens. Je hebt niet alleen een stuk meer ruimte op je balkon over, maar ook veel meer privacy. Vooral wanneer je je omringt met hoogstaande planten is er niemand die naar je balkon kan koekeloeren.

GEBRUIK PLANKJES

Ook op je balkon kun je prima plankjes plaatsen, dit scheelt een hoop in de ruimte. Om het geheel kleurrijk te maken is een rij plantenpotten ideaal. Je kunt er natuurlijk ook hele andere dingen op neerzetten.

Bron: http://www.styletoday.nl/lifestyle-2/interior/zo-upgrade-je-een-minibalkon/

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.